lucas-shop Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Nu dati cu pietre daca spun vreo prostie. Vreau ca logo-ul sa nu imi fie afisat in Front Office deloc dar as vrea sa fie vizibil in email-uri. Se poate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 intra in tema ta la fisierul header.tpl si modifica linia asta astfel incat in loc de logo.jpg sa scrii ... faralogo.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas-shop Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Multumesc frumos. A functionat perfect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 editeaza primul tau post si modifca titlul cu [REZOLVAT] in fata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas-shop Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 Nu functiona decat pentru mine si vazut cu firefox. Cand am testat cu Opera sau de pe alt calculator imi arata locul unde ar fi trebuit sa fie imaginea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 pune la loc si in global.css pune asa:h1 img{display:none} Link to comment Share on other sites More sharing options...
The G Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Ca sa nu se schimbe nimic in layout, eu as face un gif transparent de aceleasi dimensiuni cu logo.jpg, sa zicem logo-transp.gif, l-as pune in /img/ si as inlocui "logo.jpg" cu "logo-transp.gif" in linia din /themes/_TEMA_TA_/header.tpl.De curiozitate, de ce ai vrea sa nu se vada logo in FO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas-shop Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 Pai sincer logo-ul s-ar suprapune peste fundalul de sus si ar arata urat. Oricum logo-ul este o versiune micsorata a strumfului din stanga. In alta ordine de idei sper ca am gasit o metoda, ce e drept destul de radicala: am comentat partea de cod care facea referire la logo-ul afisat in FO. Sper sa nu fie probleme pe mai departe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bijububu Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 in temes/tema ta/header.tpl, stergi asta si merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas-shop Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 Deocamdata pastrez asa cum este cu partea de cod care face referire la logo pusa in comentariu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts