rafkos7732 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Witam, mam taki problem posiadam sklep oparty na pre艣cie 1.5.4.1 i chce dokona膰 za pomoc膮 zapyta艅 mysql updatu nazw produkt贸w + przyjaznych link贸w . 聽 Przyk艂adowo wchodzimy sobie聽http://carshop-24.eu/30-reduktor-do-sekwencji-gazu聽i przed nazw膮 produktu chc臋 dopisa膰 Reduktor (nazwa produktu) 聽 Jak to zrobi膰 聽bardzo mi na tym zale偶y prosz臋 o piln膮 pomoc聽 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 chcesz zmieni膰 wszystkie nazwy jednym zapytaniem, czy jedna po drugiej w jakim艣 przyja藕niejszym narz臋dziu, ni偶 back office sklepu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafkos7732 Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 (edited) Nie nie nie dla wszystkich produkt贸w - dla produkt贸w w danej podkategorii 聽- w tym linku co poda艂em wy偶ej 聽do nazwy produkt贸w w tej kategorii dopisa膰 s艂owo Reduktor np:聽Tomasetto Alaska AT09( obecna nazwa) . 聽 Reduktor Tomasetto Alaska AT09 jak dopisa膰 masowo w tym dziale do nazwy produktu s艂owo Reduktor聽 聽 Da sie to wykona膰 z poziomu PHPMYADMIN 聽? Edited January 26, 2015 by rafkos7732 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 UPDATE ps_product_lang pl INNER JOIN ps_product p ON pl.id_product = p.id_product SET pl.name = CONCAT("Reduktor ",pl.name) WHERE p.id_category_default = 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafkos7732 Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 Super dzia艂a聽 聽 jeszcze tylko jak ustawi膰 przyjazne linki masowo聽 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 to ju偶 sprawa na osobny w膮tek 聽 聽 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie- Je偶eli masz wi臋cej pyta艅, otw贸rz wi臋cej nowych temat贸w!- Nie zadawaj pytania w w膮tku, kt贸ry zajmuje si臋 innym tematem. Otw贸rz nowy w膮tek, nie ma w tym nic z艂ego. 聽 ps: UPDATE ps_product_lang pl INNER JOIN ps_product p ON pl.id_product = p.id_product SET pl.link_rewrite = CONCAT("reduktor- ",pl.link_rewrite) WHERE p.id_category_default = 30 ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafkos7732 Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 ok jeszcze jedno pytanie odno艣nie mam taki produkt聽Bary艂ka - 脴8聽i chce dopisa膰 w formie聽Bary艂ka do gazu - 脴8 jak zmodyfikowa膰 powy偶sze zapytanie ?聽 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
rafkos7732
Witam,
mam taki problem posiadam sklep oparty na pre艣cie 1.5.4.1 i chce dokona膰 za pomoc膮 zapyta艅 mysql updatu nazw produkt贸w + przyjaznych link贸w .
聽
Przyk艂adowo wchodzimy sobie聽http://carshop-24.eu/30-reduktor-do-sekwencji-gazu聽i przed nazw膮 produktu chc臋 dopisa膰 Reduktor (nazwa produktu)
聽
Jak to zrobi膰 聽bardzo mi na tym zale偶y prosz臋 o piln膮 pomoc聽
6 answers to this question
Recommended Posts