Mifotea Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 (edited) Salut, imi cer scuze daca gresesc cu ceva prin deschiderea acestui topic dar am cateva mici probleme de rezolvat si nu le dau de cap la site-ul pe care il administrez, produsele la reducere au o banderola pe ele cu "VINDE!" vreau sa apara in loc de VINDE eventual PRET REDUS sau REDUCERE Asta odata. Am nevoie de un sfat cum as putea pune un popup pe prima pagina cu ofertele sau cu un banner prin care sa anuntam de oferte.... As vrea sa pun un "slide" cu produsele la reducere deasupra categoriilor... se poate? pentru a vedea ce spun si eventual pentru a mi se oferi sfaturi site-ul este sanatatedinplante (dot)ro Ma pricep mai bine in wordpress decat in prestashop dar, cum am invatat wp invat si prestashop cu bunavointa voastra. Edited October 2, 2014 by Mifotea (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 La primul punct modificare o poti realiza din template( smarty) daca nu cumva gasesti in translate campul respectiv.Slide cu produse se poate pune pe home page si in functie de tema pe care o ai exista si posibilitatea de a afisa un slide cu produse din aceeasi categorie.Pop-up se poate realiza printr-un modul. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mifotea Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 La primul punct modificare o poti realiza din template( smarty) daca nu cumva gasesti in translate campul respectiv.Slide cu produse se poate pune pe home page si in functie de tema pe care o ai exista si posibilitatea de a afisa un slide cu produse din aceeasi categorie.Pop-up se poate realiza printr-un modul. Am rezolvat cu acel VINDE acum, cum fac sa imi apara pretul vechi taiat si cel nou ingrosat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 Mifotea unde ai gasit acel "VINDE!" ? Ma uit dupa el de cateva ore si nu dau de el. Am modificat cate cuvinte VINDE pe unde le-am gasit, dar nu am dat exact de cel care am nevoie. Merci ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin M Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 (edited) Am gasit intr-un final. Pt cine are nevoie il gasiti in Traduceri >Product List Edited November 29, 2014 by Dorin M (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 vinde vandut este un gif , pe care il ai si tu este denumit sel_en.gif fati un gif cu numele sale_ro.gif si oa sa ai si tu vandut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts