Jump to content
stijnmenkehorst

Vertalingen van custom template niet zichtbaar - ook error in back-office

Recommended Posts

Ik heb een probleem met vertalingen. Ik heb de bestanden vertaald en deze staan ook goed in de back-end. (ik heb ze geimporteerd)

 

De 2 problemen:

 

  1. De website geeft de vertalingen niet weer. De taal blijft engels voor de geimporteerde STRINGS.
  2. Ik kan de vertaling in de back-end niet wijzigen. Zodra ik op OPSLAAN klik dan krijg ik de volgende foutmelding:
Conflict

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

 

Wie kan helpen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zet error reporting aan door in /config/defines.inc.php de DEV_MODE op true te zetten en probeer dan nog eens de vertalingen op te slaan, dan krijg je een duidelijkere foutmelding te zien

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat had ik inderdaad al gedaan, maar levert verder niets op. Krijg dezelfde melding. :(

check dan de server error log, wellicht dat daar iets informatiefs staat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More