qbikowski Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Jak w temacie, czy jest możliwość wyświetlenia cen produktów w trybie katalogu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Kiedyś walczyłem z tym i zrobiłem na odwrót Wywaliłem wszystko co miało coś związanego ze sklepem czyli "dodaj do koszyka" "zaloguj"Tak więc ręcznie ale powstał katalog z cenami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Ceny są wyświetlane w wielu templatkach. Np. w product.tpl znajdź kod: <div class="content_prices clearfix"> {if $product->show_price && !isset($restricted_country_mode) && !$PS_CATALOG_MODE} <!-- prices --> <div class="price"> i usuń && !$PS_CATALOG_MODE I już masz cenę na karcie produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafik Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 w 1.6 w zakladce informacje o produkcie jest opcja sprzedaz, jak odznaczysz, to cena sie wyswietla, ale sie nie da dodac do koszyka http://abcdomu.com.pl/szukaj?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=portofino+fushia&submit_search= Link to comment Share on other sites More sharing options...
martabot Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 (edited) Ceny są wyświetlane w wielu templatkach. Np. w product.tpl znajdź kod: <div class="content_prices clearfix"> {if $product->show_price && !isset($restricted_country_mode) && !$PS_CATALOG_MODE} <!-- prices --> <div class="price"> i usuń && !$PS_CATALOG_MODE I już masz cenę na karcie produktu. Niestety muszę Cię rozczarować ale proponowane rozwiązanie nie przynosi efektu w Presta 1.6. Kompletnie nic się nie zmienia i w dalszym ciągu nie wyświetla ceny produktu. Postanowiłem powalczyć z tym tematem i co się okazało: Jeśli sklep jest w trybie katalogu to rozwiązanie jak wspomniałem wcześniej nic nie zmienia. Lecz jeśli sklep jest w normalnym trybie sprzedaży i w opcjach dla produktu wyłączymy możliwość zamawiania (zakupu) cena wyświetla się w KATEGORIACH lecz gdy przejdziemy na kartę produktu ceny nie ma. Zastosowanie Twojego sposobu powoduje iż na karcie produktu zostanie wyświetlona cena! Brawo Tak więc pośrednio sposób jest dobry i uzyskujemy dodatkowy efekt. Tylko zaznaczam nie w TRYBIE KATALOGU. Edited December 29, 2014 by martabot (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 A jak usuniesz sam ! sprzed $ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martabot Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 (edited) A jak usuniesz sam ! sprzed $ ? Odpowiem krótko nic nie zmienia. Post wyżej wytłumaczyłem co daje usunięcie części lini proponowanej przez kolegę Yabber Przeglądając forum natknąłem się na post w którym poruszany był już ten temat. Na pytanie forumowicza "Czy po włączeniu katalogu można włączyć pokazywanie cen bez możliwości zakupu? Jak przełączę na katalog to ceny znikają i nie wiem jak zrobić aby się pokazały." Kolega z dużym doświadczeniem odpisał: nie ma takiej opcji. to co możesz zrobić to wyłączyć tryb katalogu i dla każdego produktu wyłączyc możliwość zamawiania I tak też zrobiłem następnie pozbyłem się z głównej strony BLOKU KOSZYKA i mamy już katalog Już piszę jak wyłączyć BLOK KOSZYKA W panelu administracyjnym KLIENCI/GRUPY domyślnie są trzy następnie każdą po kolei naciskamy EDYTUJ i w Autoryzowane moduły wyłączamy BLOK KOSZYKA następnie ZAPISZ zrobione. Edited December 29, 2014 by martabot (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts