peterpavoll Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Vedeli by ste mi poradit ako by som docielil ze budem mat namiesto produktov v kategorii text, nieco podobne ako je moznost pisat text na hlavnej stranke Ide o to ze by som v danej kategórii napisal text a pridal obrazky cim by vznikla akokeby normálna web stranka v ramci eshopu Hladal som aj nejaky modul ale nic som nenasiel Dakujem za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Je to mozne dosiahnuty tym, ze sa implementuje pre popis kategorie WYSIWYG (TinyMCE editor) editor, rovnaky, ako mas napr. v popisoch produktov. Takze tam budes vediet vkladat formatovany text, odkazy, obrazky, videa atd.. Tiez jepotrebne urobit zmeny v sablone kategorie co sa tyka zobrazovania daneho textu a moznosti zobrazenia / skrytia produktov. Mozes to videt naimplementovane napr. tu:http://demo15.prestashop.sk/sk/3-prehravace-apple-ipod Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterpavoll Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 (edited) Pozeral somm na webe ako implementovat html editor do kategorie a nasiel som toto http://nemops.com/visual-editor-to-category-description/#.U2V3Jhmvjcd To by som asi zvladol Ale neviem ako upravit sablonu Pravdepodobne ide o toto Ked som vlozil novu kategoriu a napisal k nej nejaky text tak sa mi okrem textu aj zobrazilo KATEGORIA NEOBSAHUJE ZIADNY PRODUKT Ako upravim sablonu aby sa mi to tam nezobrazovalo Resp toto si myslel tou upravou sablony Diky Edited May 3, 2014 by peterpavoll (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniqueModules Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 (edited) Pozeral somm na webe ako implementovat html editor do kategorie a nasiel som toto http://nemops.com/visual-editor-to-category-description/#.U2V3Jhmvjcd To by som asi zvladol Ale neviem ako upravit sablonu Pravdepodobne ide o toto Ked som vlozil novu kategoriu a napisal k nej nejaky text tak sa mi okrem textu aj zobrazilo KATEGORIA NEOBSAHUJE ZIADNY PRODUKT Ako upravim sablonu aby sa mi to tam nezobrazovalo Resp toto si myslel tou upravou sablony Diky Prestashop 1.5 otevřít themes/default/category-count.tpl a vymazat nebo zakomentovat tento řádek: {l s='There are no products.'} nebo Prestashop 1.6 otevřít themes/default-bootstrap/category-count.tpl a vymazat nebo zakomentovat tento řádek: {l s='There are no products in this category'} Edited May 4, 2014 by UniqueModules (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterpavoll Posted January 6, 2016 Author Share Posted January 6, 2016 mam prestashop 1.4.2 a v subore category-count.tpl je napisane toto {if $lang_iso == "sk" OR $lang_iso == "cs"} {if $nb_products != 0}{l s='Products in the category:'} {$nb_products} {/if}{else} {if $category->id == 1 OR $nb_products == 0}{l s='There are no products.'} {else} {if $nb_products == 1}{l s='There is'}{else}{l s='There are'}{/if} {$nb_products} {if $nb_products == 1}{l s='product.'}{else}{l s='products.'}{/if} {/if}{/if} a ked som vymazal tento riadok {if $category->id == 1 OR $nb_products == 0}{l s='There are no products.'} tak sa nezmenilo nic stale to pise v kategorii nieje ziaden produkt neviete kde moze byt problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts