Jump to content

Suggest ebay categories not working


nikkickc
 Share

Recommended Posts

I have spent all weekend trying to get this module to work.  Finally worked out that 123-reg had put wrong chmod code against the module and have had to change every one.  Linked to ebay with no problem BUT cannot get any categories to show against my products.  I have read everything I can find regarding this and tried all the fixes suggested but it still isn't working.  Hoping you can help  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

I have spent all weekend trying to get this module to work.  Finally worked out that 123-reg had put wrong chmod code against the module and have had to change every one.  Linked to ebay with no problem BUT cannot get any categories to show against my products.  I have read everything I can find regarding this and tried all the fixes suggested but it still isn't working.  Hoping you can help  :)

 

We have the same problem as you. And find a solution? 
 
Thank you very much. 
 
Greetings!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

I think the problem is when SSL is enabled in the shop. Do you have enabled it?

If yes try the module without ssl.

When I connect the module with SSL and Firebug I see a 301 redirect to the unsecure URL which is not working for

/ebay/ajax/loadTableCategories.php

I think this is the problem.

Regards, Trip

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I think the problem is when SSL is enabled in the shop. Do you have enabled it?

If yes try the module without ssl.

When I connect the module with SSL and Firebug I see a 301 redirect to the unsecure URL which is not working for

/ebay/ajax/loadTableCategories.php

I think this is the problem.

Regards, Trip

 

 

Ha, Ha, Ha - I had the same problem from - (ehhh :) )....

this is the problem, I closed the SSL and it working now.

 

BR

BW

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've installed the new version, but unfortunately I still can not synchronize eBay with prestashop . I focus that I am using the sandbox eBay store. I have also created categories in eBay that match those of prestashop, but I have not managed to solve the problem. 

Also, I think there is a problem in the specification of the object. 

 

Could you give me some helpful advice?  :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More