Jump to content

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Mijn website ( www.tenttogo.nl )begint mooi vorm te krijgen, maar helaas ben ik op een groot probleem gestuit. Normaal doe ik alles in safari en chrome. Nu heb ik me windows laptop bj 2009 erbij gepakt en krijg ik problemen met internet explorer. Ik gebruik Prestashop 1.5.6.1 in combinatie met een zelf samengesteld theme. Ik denk niet dat het probleem aan het theme ligt.

 

Het probleem:

 

Als ik mijn webshop in internet explorer open is alles goed en duidelijk zichtbaar. Als ik dan 2seconden wacht verspringen al mijn afbeeldingen van grote en worden het vraagtekens. Voor mij niet erg want ik gebruik toch nooit explorer maar veel van mijn klanten zullen het wel gaan gebruiken. Dus indirect wel erg.

 

Ik heb nog 2 andere probleempjes 1 met vertaling van de knoppen en een kleine verspringen het laatste is niet heel erg maar staat wel slordig. Maar ik denk dat ik dat op een ander topic moet openen.

 

Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik ken dit probleem. Na een update van ie11 naar ie11.0.2 verleden week ook dit fenomeen. Eigenlijk met iedere prestashop heb ik dit probleem. Ook op verschillende pc met dezelfde versie. Probleem veel klanten gebruiken ie11. Maar wat is de oplossing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More