apacheba Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Nazdar, na hostingu mám niekolko eshopov , v rôznych verziách prestasopu, a mám problém. Na starých verziách presty mi pri nahrávaní obrázkov ide všetko normálne, na nových verziách / 1.5.xx / mi ri vytváraní produktu , ale aj do existujúceho produktu odmieta nahrat obrázok, ani nevypíše typ chyby, len červené pole " undefined" Hladal som riešenie, no žiadne neviem nájsť, na hostingu vraj bežia aj ine presty, a nemajú problém, , skúšal som to aj z iných I, aj z mobilu , a nejde to, neviem, či je problem presta, alebo nastavenie servera, ale podla správcu mám nastavený server presne tak , ako aj iné shopy, kde to beží normálne ... neviem si rady Prosím o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robex Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Dobrý večer, mám ten istý problém s obrázkom, podarilo sa to vyriešiť? Ako mám postupovať? Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanzCZ Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Dobrý den, zapněte debug mode a podívejte, zda něco při ukládání vypíše. Error log na serveru by taky mohl něco objasnit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts