duva Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Zdravim mam taky problem,ze na stranke eshopu mi nezobrazuje produkty a zmizla aj kategoria s produktami,par obrazkov produktov mi ostalo na hlavnej stranke(zrejme modul zaujimave produkty) ale po kliknuti na obrazok mi vypise hlasenie : Vyskytla sa 1 chyba : you do not have access to this product Vsetky produkty v administracii pritom su,a tam ziadny problem nie je,teda aspon nevyzera verzia presty : 1.2.3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecosk Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 (edited) Skontroluj v BO pri kategorii, ktora zmizla, ako su nastavene opravnenia na skupiny zakaznikov (porovnaj s kategoriou, ktora sa zobrazuje) Edited April 18, 2013 by pecosk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
duva Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 Produkty mam v hlavnej Home a vnej podkategorie znacky produktov,v tej home neviem najst pristup a v podkategoriach je napisane pristup skupin : nebola vytvorena ziadna skupina Vpodstate mi zobrazi na hlavnej stranke len obrazky produktov co su zrejme len v moduloch(zaujimave produkty) ale po kliknuti mi napise ze nemam opravnenie ako som pisal hore Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecosk Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Co sa robilo s eshopom od doby ked to fungovalo? Nemazal si skupiny? Defaultna skupina zakaznikov id_group=1 by na eshope mala byt ... Pozri v databaze v tabulke PREFIX_group (id_group, reduction, date_add, date_upd) by mal byt aspon zaznam id_group=1 /datum v tvare yyyy-mm-dd hh:ii:ss/ (1, 0, datum, datum) potom v tabulke PREFIX_group_lang (id_group, id_lang, name) pre id_group=1 (1, 1, 'Default') (1, 3, 'svk preklad default') ak slovencina je id_lang=3 a v tabulke PREFIX_category_group (id_category, id_group) zaznamy napr (1, 1) (2, 1) (3, 1) ... do ktorych kategorii 1/home/, 2, 3, ... ma opravnenie skupina 1 Pred pripadnymi upravami nezabudni na zalohu DB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts