lukasz_biovico Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 (edited) Witam Panowie, Panie Mam prośbę ponieważ szukam modułu coś "ala CRM w preście" Interesuje mnie moduł który da możliwość przedstawienia profilu klienta, czyli kiedy zamówił produkt,możliwość dodawania własnych opisów, notatek itp, Coś gdzie byłyby wszelkie informacje na temat klienta i jego zamówień, z możliwością edycji jej treści. Jeżeli macie jakieś doświadczenia z podobnym modułem dajcie znak Liczę na wasze opinie itp a ja wracam dalej do szukania u wujka google Edited January 9, 2013 by lukasz_biovico (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgnieszkaW Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Witam, myślę, że Firmao CRM https://firmao.pl/?pk_campaign=dm_oferty załatwiłoby sprawę. Oni mają integrację z prestą więc jak najbardziej by się to sprawdziło u Ciebie. Polecam sobie przetestować, mają darmowy okres próbny. Moja firma korzysta od kilku lat z ich systemu i nie mam wątpliwości jak na razie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts