Jump to content
Sign in to follow this  
nimcos

probleme la anumite module

Recommended Posts

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problema?
Am downloadat prestashop ,l-am instalat pe server si anumite module nu merg..fara sa fac modificari in ele. E vorba de modulul send to a friend, modulul plata( in momentul in care un client ajunge sa comande ceva nu poate alege modalitatea de plata). la toate modulele apare:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@imprimante-it.ro and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?
Multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut. Incerca sa faci un update la versiunea de test sau night-build sau sa iei din SVN modulele noi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu am o problema cu ultima versiune.. nu site de transparenta la logo... la tine stie ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu reusesc nicicum...vreau ca macar modulul de plata sa mearga(am optat doar pentru plata ramburs si virament bancar). dar in momentul in care clientul trebuie sa aleaga modalitatea de plata, imi apare eroarea de mai sus.
Daca ma mai puteti ajuta...
multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nu reusesc nicicum...vreau ca macar modulul de plata sa mearga(am optat doar pentru plata ramburs si virament bancar). dar in momentul in care clientul trebuie sa aleaga modalitatea de plata, imi apare eroarea de mai sus.
Daca ma mai puteti ajuta...
multumesc


Salut. Am patit si eu asta aseara... incerci cumva sa faci plata in limba romana. da? Daca da eu am rezolvat altcumva cand ajung acolo dau pe limba engleza apas pe butonul de plata sa confirme plata si gata ( apoi daca trec in limba romana isi revine). Sau poti incerca sa dai pe engleza si apoi innapoi peromana innainte sa ajungi la ultima etapa. ( Mie mi-a mers) E enervant dar eu folosesc ultima versiune de SVN si sunt constient ca nu e stabila si nici finala dar are multe alte bug-uri rezolvate (singura versiune stabila e 1.1 momentan). Sper sa te ajute.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc mult de sfaturi...se pare ca am rezolvat pe moment..sper ca definitiv
eu am hostul pe claus.ro . Am sunat la ei si le-am explicat ca sunt probleme la setarile privilegiilor...culmea e ca la ei pe server aparea normal. Explicatia lor, dupa ce mi-au sters contul si l0au reinstalat, a fost ca serverul lor are deja instalat suPHP. Avand deja asta, cand instalezi prestashop nu trebuie sa umbli la persmisiuni...sa le faci din 755 in 777.Am reinstalat presta din nou fara sa schimb nimic la persmisiuni...si culmea e ca merge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More