mariusik88 Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 (edited) Salut, Se poate face vreo setare ca atunci cand import un fisier csv sa nu-mi mai ceara numele produsul si updateul produselor sa se faca dupa ID Produs sau Referința ? daca aleg " Folosește referința produsului ca ceie" imi face update dupa Referinta dar imi cere si numele produsului. folosesc presta 1.4.7.3 Multumesc. Edited July 12, 2012 by mariusik88 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 Salut, Cheia unica este id-ul produsului .. referinta tu o introduci .. deci ai sanse mici sa nu fie unica. Da ce vrei sa importi mai exact ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusik88 Posted July 12, 2012 Author Share Posted July 12, 2012 am 6000 de produse care tb sa le modific preturile, promotii si am ID produs si Referinta o am pe toate cele 5 site-uri la fel , dar am numele diferite. (Nume diferit, acelasi ID produs pe toate site-urile, Referinta aceeasi pe toate site-urile, dar nume diferite) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts