Jump to content

webservice με litespeed και οχι apache


mastmaster
 Share

Recommended Posts

Καλημέρα στην κοινότητα,

 

Το θέμα αφορά το webservice που παρέχει πλέον η Prestashop και νομίζω πως είναι ένα καλό θεμα συζήτησης για την μελλοντική επέκταση του καταστήματός σας γιατί σίγουρα θα το βρείτε μποστά σας.

 

1o βήμα

Έχω ενεργοποιήσει το webservice της prestashop, έκανα τις ρυθμίσεις που έπρεπε και με επιτυχία μπορώ να δω τα αποτελέσματα σε xml καλώντας το mystore.gr/api.

 

2ο βήμα

Σύμφωνα με τον επίσημο οδηγό της prestashop, μπορείς να εκτελείς αρχεία php που βρίσκονται είτε Σε έναν localhost server, είτε στο internet με τον κατάλληλο κώδικα

π.χ.

<?php
define('DEBUG', false); // Debug mode
define('PS_SHOP_PATH', 'http://mystore.gr'); // Root path of your PrestaShop store
define('PS_WS_AUTH_KEY', 'DM0DQ3TDF61KUTCAGLMCBPGSBQ6SX8CL'); // Auth key (Get it in your Back Office)
require_once('PSWebServiceLibrary.php');

try{
γηφγη
}
catch{
γφηφγ
}

 

να παίρνεις τα αποτελέσματα στον browser σου σε xml με την απαραίτητη προϋπόθεση να υποστηρίζει ο Server σου curl(κάτι που ισχύει σε μένα).

 

Το πρόβλημά μου είναι δεν μου εμφανίζει κάτι ενώ ο κώδικας είμαι 1000% σίγουρος οτι είναι σωστός, γιατί όταν αλλάζω τα παραπάνω defines με κάποιο άλλο δειγματικό prestashop (apache) παίζει κανονικά και φοβάμαι πως φταίει οτι ο server μου, που είναι litespeed.

 

Οποιαδήποτε γνώμη και άποψη είναι δεκτή

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More