Jump to content
Sign in to follow this  
yournamehere

No WYSIWYG showing... HELP ME PLEASE!

Recommended Posts

Hi,

The WYSIWYG thing isnt showing around any of the input text (in CMS, or product information pages). I cant work out which files haven't installed or have uninstalled themselves... But basically, I need to it to work...

Any advice? I think it should be as simple as reinstalling a folder or two... but which folder? That's the question...

Cheers,
Sam

Share this post


Link to post
Share on other sites

It hasn't been updated recently, so I would assume from a clean install. But it definately worked for some time so i can only assume that during the addition of something, one of the files has been dropped or replaced.

I just need to work out which file to reinstall, so that I get the facility back. There doesn't appear to be a module for WYSIWYG so it must be somewhere else. I'm just not sure where...

Any clues?

Cheers,
Sam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exactly! Is the WYSIWYG Editor embedded into the page? I want to remove it as it adds rogue

tags when using the CMS :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More