Jump to content

[HELP] Themes not Uploading with Theme Installer


Recommended Posts

I recently installed the theme installer module in my Prestashop and have tried to install several themes via zip upload. Each time I attempt to upload a theme I receive an error message stating "Zip File Seems to be Broken". I have tried redownloading several different zip files and I still receive an error. I have also unzipped the files and created a new zip files and I receive an error "Bad Zip Configuration".

I am not quite sure where to go from here. Everywhere I go in my admin panel about themes sends me back to the theme installer. Can someone recommend a solution or another way to upload this theme? I read the themes Read Me file but it is of very little help. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 4 years later...

So I had the same problem, but I noticed I was attempting to upload the wrong zip file. I was uploading the file that templatemonster sent me.

 

Instead unzip that file, go inside and find a folder named themeXXX (XXXX denoting any number), open that folder and you will see three folders. Manual_install, sample_data, and themeinstallator.

 

Go and open themeinstallator and the zip file that you need to upload will be there. Upload it and follow instructions. I hope this helps.

 

http://www.templatemonster.com/help/quick-start-guide/prestashop-themes/v1-2/index_en.html

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More