Rymek Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Czesc ! Zrobiłem sobie fajne miniatury w module , ale po dodaniu linku w module pojawił się obrzydliwy przycisk SHOP NOW na obrazku..... W kodzie widać ze on jest powiązany z modułem tylko nie wiem gdzie szukać i jak go usunąć żeby się nie wyświetlał . Zerknijcie proszę ii jak możecie proszę o pomoc. Znalazłem css modułu ale nie wiem co odpowiada za to lazarodesign.com Dzięki !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Chcesz aby przycisk zniknął ale link pod zdjęciem został czy inaczej? Jeśli tylko chodzi o usunięcie przycisku to dodaj do css i wyczyść cache: .ybc-widget-display-home .block_description { color: #ddd; left: 10%; max-width: 80%; padding: 15px; position: absolute; text-align: center; top: 50%; transform: translateY(-50%); -webkit-transform: translateY(-50%); width: 100%; display: none; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rymek Posted 3 hours ago Author Share Posted 3 hours ago 29 minutes ago, ComGrafPL said: Chcesz aby przycisk zniknął ale link pod zdjęciem został czy inaczej? Jeśli tylko chodzi o usunięcie przycisku to dodaj do css i wyczyść cache: .ybc-widget-display-home .block_description { color: #ddd; left: 10%; max-width: 80%; padding: 15px; position: absolute; text-align: center; top: 50%; transform: translateY(-50%); -webkit-transform: translateY(-50%); width: 100%; display: none; } Dokładnie jak piszesz , link do ruszającego się obrazka ma zostać a przycisk ma zniknąć by mi nie zasłaniał obrazka. W którym css ? modułu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, Rymek said: Dokładnie jak piszesz , link do ruszającego się obrazka ma zostać a przycisk ma zniknąć by mi nie zasłaniał obrazka. W którym css ? modułu ? custom.css lub jesli używasz jakiegoś szablonu customowego, to poszukaj opcji css. Ale custom.css powienien wystarczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Rymek
Czesc !
Zrobiłem sobie fajne miniatury w module , ale po dodaniu linku w module pojawił się obrzydliwy przycisk SHOP NOW na obrazku.....
W kodzie widać ze on jest powiązany z modułem tylko nie wiem gdzie szukać i jak go usunąć żeby się nie wyświetlał .
Zerknijcie proszę ii jak możecie proszę o pomoc. Znalazłem css modułu ale nie wiem co odpowiada za to
lazarodesign.com
Dzięki !!!
3 answers to this question
Recommended Posts