DanAndrei Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Salutare, Am un prestashop v1.6.1.24 si doresc sa ii fac upgrade. Intrebarea este ce imi recomandati, v1.7 sau v8? Eventual daca imi puteti atrage atentia unde sa fiu atent cand fac upgrade-ul. Multumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Salut! NU UPGRADE. Fa-i site-ul de la 0, recomandarea mea, mergi pe ultima versiune de la 8. Dupa aceea, preluare de date din cel vechi in cel nou. (comenzi, cosuri, clienti....etc). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 2 hours ago, DanAndrei said: Salutare, Am un prestashop v1.6.1.24 si doresc sa ii fac upgrade. Intrebarea este ce imi recomandati, v1.7 sau v8? Eventual daca imi puteti atrage atentia unde sa fiu atent cand fac upgrade-ul. Multumesc frumos! 8.2, dar în ambele cazuri este mai bine să faci o instalare curată și să migrezi datele. În orice caz, dacă faci o instalare curată sau actualizezi, dezactivează modulele personalizate, treci la tema clasică și fă o copie de rezervă înainte de orice acțiune. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts