tojawa Posted Monday at 09:36 AM Share Posted Monday at 09:36 AM (edited) Witam. W lewej kolumnie menu miałem dwa bloki: 1. Kategorie 2. Filtruj według I tak było dobrze. Nie wiem dlaczego bloki te zmieniły pozycje i teraz wyświetlają się w odwrotnej kolejności. Pierwszy wyświetla się blok Filtruj według, a pod nim blok kategorie. Jak przywrócić poprzedni stan? Moja Presta ver. 8.2.1 Z góry dziękuję za pomoc. Edited Monday at 07:23 PM by tojawa (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted Monday at 09:41 AM Share Posted Monday at 09:41 AM Sprawdź w wygląd -> pozycje. Zaczep displayleftcolumn i zmień pozycje drzewa kategorii nad nawigację / filtr fasetowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemex Posted Monday at 09:49 AM Share Posted Monday at 09:49 AM Panel admin Wygląd - Pozycje odszukaj displayLeftColumn i zamień miejscami aby nawigacja fasetowa (Faceted search) była na dole a na górze nad Łączem drzewa kategorii chwyć porostu myszką i przenieś wyżej, wykasuj pliki tymczasowe sklepu, przeładuj sklep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tojawa Posted Monday at 09:51 AM Author Share Posted Monday at 09:51 AM Ło matko ;-). Ależ to proste. Tak mi wstyd.😡. Dziękuję za pomoc i szybką odpowiedź. Pozdrawiam. Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted Monday at 10:20 AM Share Posted Monday at 10:20 AM 28 minutes ago, tojawa said: Ło matko ;-). Ależ to proste. Tak mi wstyd.😡. Dziękuję za pomoc i szybką odpowiedź. Pozdrawiam. Dziękuję. Zaznacz temat jako rozwiązany. Miłego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts