alemoto Posted July 14 Share Posted July 14 Cześć. Czy w module nawigacja fasetowa działają Wam podkategorie? Moduł filtruje produkty po kategoriach jak i podkategoriach ale po kliknięciu w podkategorie niema zmian. Produkty mam ustawione od głównej kategorii do podkategorii. Moduł nawigacja fasetowa ma zaznaczone by pokazywał podkategorie - 0 Niemoge znaleźć informacji jak sobie z tym poradzić. Będę wdzięczny za podpowiedź jak to poprawić. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted July 15 Share Posted July 15 Działa to prawidłowo - v8.2 Inne filtry Ci działają? Podaj link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knowband Plugins Posted July 15 Share Posted July 15 12 hours ago, alemoto said: Produkty mam ustawione od głównej kategorii do podkategorii. Moduł nawigacja fasetowa ma zaznaczone by pokazywał podkategorie - 0 Czy ponownie zaindeksowałeś dane po zmianie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alemoto Posted July 15 Author Share Posted July 15 (edited) Screen poniżej Jeśli chodzi o podpunkty 1.Dodaj brakujące produkty do indeksu cen 2.Przebuduj indeks cen 3.Przebuduj indeks atrybutów To próbowałem. Po każdym wprowadzeniu zmian w produktach itp. Filtry pokazują prawidłową ilość produktów dopasowanych do danej kategori ale po kliknięciu nie sortuje produktów. Główne kategorie filtruje normalnie. W filtrze podkategorii mimo że widnieje np: 1 produkt, to po kliknięciu pokazuje wszystkie wyszukane podobne produkty ale z różnych kategorii. Główna kategoria działa i moduł normalnie filtruje tyle produktów ile pokazuje. Niestety z podkategoriami poprostu nie współpracuje. Kategoria w sklepie Części samochodowe > Silniki > Silniki kompletne Produkty mam ustawione od głównej kategorii do ostatniej podkategorii. Dopasowana jest ostatnia podkategoria jako główna. Problem dotyczy tylko kategorii w filtrach. W module próbowałem opcji: "Pokazuj produkty z podkategorii" "Pokaż produkty tylko z kategorii domyślnej" Bez zmian. Edited July 15 by alemoto (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted July 16 Share Posted July 16 Masz osobne filtry do podkategorii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts