pawel2 Posted April 18 Share Posted April 18 witam, kupiłem moduł który opiera się na hookDisplayProductButtons - niestety ale posiadany szablon nie ma tego hooka i moduł nie działa . jak zainstalować i gdzie znaleść ten hook ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Knowband Plugins Posted April 18 Share Posted April 18 Jak sprawdziłeś, że twój motyw nie ma tego haka? To ważny hak i powinien być obecny. Czy sprawdziłeś, czy moduł jest dodany do haka? Jeśli brakuje go w motywie, możesz dodać poniższy kod kodu pliku produktu motywu, tj. product.tpl {hook h='displayProductButtons' product=$product} Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pawel2 Posted April 18 Author Share Posted April 18 to jest Wasz moduł i to Wy napisaliście że go nie ma w szablonie dlatego moduł nie działa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Knowband Plugins Posted April 18 Share Posted April 18 Następnie dodaj to do pliku szablonu. {hook h='displayProductButtons' product=$product} Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pawel2 Posted April 18 Author Share Posted April 18 i teraz każecie mi płacić za zainstalowanie tego hooka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pawel2 Posted April 18 Author Share Posted April 18 Just now, Knowband Plugins said: Następnie dodaj to do pliku szablonu. {hook h='displayProductButtons' product=$product} dlaczego Wy tego nie możecie zrobić jak to jest takie proste ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted April 18 Share Posted April 18 58 minutes ago, pawel2 said: i teraz każecie mi płacić za zainstalowanie tego hooka. Masz popsuty szablon, który nie ma podstawowego hooka, który powinien być ww KAŻDYM szablonie na stronie produktu. I oczekujesz, że ktoś za darmo będzie naprawiał Twój popsuty szablon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pawel2 Posted April 18 Author Share Posted April 18 1 minute ago, Yabber said: Masz popsuty szablon, który nie ma podstawowego hooka, który powinien być ww KAŻDYM szablonie na stronie produktu. I oczekujesz, że ktoś za darmo będzie naprawiał Twój popsuty szablon? Jeśli działanie modułu zależy jedynie od wklejenia kodu do szablonu - to nie bardzo wiem w czym jest problem, Rozumiem jakby trzeba było poświecić na to więcej czasu, ale z tego co napisał przedmówca jest to kwestia kilku minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Knowband Plugins Posted April 18 Share Posted April 18 6 minutes ago, pawel2 said: Jeśli działanie modułu zależy jedynie od wklejenia kodu do szablonu - to nie bardzo wiem w czym jest problem, Rozumiem jakby trzeba było poświecić na to więcej czasu, ale z tego co napisał przedmówca jest to kwestia kilku minut. Nasz zespół już poinformował Cię o błędzie. Dlaczego nie sprawdzisz tego u twórcy motywu? Jesteśmy odpowiedzialni tylko za nasz kod, a nie za cudzy. Obwiniasz nas tylko wtedy, gdy coś innego jest zepsute. Dodaj siebie i przetestuj stronę, aby upewnić się, że nic się nie psuje, LUB poproś o pomoc twórcę motywu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pawel2 Posted April 18 Author Share Posted April 18 (edited) Napisaliście że moduł działa na podstawowym szablonie - w związku z czym zmieniłem na podstawowy szablon aby sprawdzić czy faktycznie działa. Na ten moment na podstawowym szablonie moduł się nie pojawia - wysłałem Wam maila z tą informacją oraz screen potwierdzający brak modułu na karcie produktu Edited April 18 by pawel2 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pawel2 Posted April 18 Author Share Posted April 18 12 minutes ago, Knowband Plugins said: Nasz zespół już poinformował Cię o błędzie. Dlaczego nie sprawdzisz tego u twórcy motywu? Jesteśmy odpowiedzialni tylko za nasz kod, a nie za cudzy. Obwiniasz nas tylko wtedy, gdy coś innego jest zepsute. Dodaj siebie i przetestuj stronę, aby upewnić się, że nic się nie psuje, LUB poproś o pomoc twórcę motywu. Macie dostęp do FTP - przy okazji jak modyfikowaliście moduł (bo oczywiście od początku nie działał i pojawiało się białe tło ) to przy okazji wklejenie kodu o którym wspominasz do szablonu zajęło bym Wam minutę - ale tego nie zrobicie ponieważ chcecie dodatkową opłatę - zapewne przewyższającą wartość modułu. Ale z tego co teraz widzę po opiniach klientów na trustpilot.com to nie jestem pierwszą osobą z którą tak postępujecie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted April 18 Share Posted April 18 Nie szybciej, zamiast się spierać zainstalować sobie hooka i po sprawie? np: $this->registerHook('displayProductButtons'); Nie istotne po czyjej stronie jest wina, czy jej brak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pawel2 Posted April 18 Author Share Posted April 18 22 minutes ago, ComGrafPL said: Nie szybciej, zamiast się spierać zainstalować sobie hooka i po sprawie? np: $this->registerHook('displayProductButtons'); Nie istotne po czyjej stronie jest wina, czy jej brak. gdzie mam wkleić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 4presta Posted April 18 Share Posted April 18 (edited) Cześć. Chętnie pomogę Ci i dokonam niezbędnej edycji online i bezpłatnie 😉 Wysłałem Ci te informacje w prywatnej wiadomości. Ponieważ hak displayProductButtons nie jest dostępny w Prestashop 1.7.1 i nowszych i został zastąpiony hakiem displayProductAdditionalInfo. Żaden z postów nie mówi jaką masz wersję Prestashop 😉 Edited April 18 by ps8modules (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
pawel2
witam, kupiłem moduł który opiera się na hookDisplayProductButtons - niestety ale posiadany szablon nie ma tego hooka i moduł nie działa . jak zainstalować i gdzie znaleść ten hook ?
13 answers to this question
Recommended Posts