Jump to content
  • 0

hookDisplayProductButtons

pawel2

Question

witam, kupiłem moduł który opiera się na hookDisplayProductButtons - niestety ale posiadany szablon nie ma tego hooka i moduł nie działa . jak zainstalować i gdzie znaleść ten hook ?

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Jak sprawdziłeś, że twój motyw nie ma tego haka?

To ważny hak i powinien być obecny. Czy sprawdziłeś, czy moduł jest dodany do haka?

Jeśli brakuje go w motywie, możesz dodać poniższy kod kodu pliku produktu motywu, tj. product.tpl

{hook h='displayProductButtons' product=$product}

• 0
Just now, Knowband Plugins said:

Następnie dodaj to do pliku szablonu.

{hook h='displayProductButtons' product=$product}

dlaczego Wy tego nie możecie zrobić jak to jest takie proste ?

• 0
58 minutes ago, pawel2 said:

i teraz każecie mi płacić za zainstalowanie tego hooka.

Masz popsuty szablon, który nie ma podstawowego hooka, który powinien być ww KAŻDYM szablonie na stronie produktu.

I oczekujesz, że ktoś za darmo będzie naprawiał Twój popsuty szablon?

• 0
1 minute ago, Yabber said:

Masz popsuty szablon, który nie ma podstawowego hooka, który powinien być ww KAŻDYM szablonie na stronie produktu.

I oczekujesz, że ktoś za darmo będzie naprawiał Twój popsuty szablon?

Jeśli działanie modułu zależy jedynie od wklejenia kodu do szablonu - to nie bardzo wiem w czym jest problem, Rozumiem jakby trzeba było poświecić na to więcej czasu, ale z tego co napisał przedmówca jest to kwestia kilku minut.

• 0
6 minutes ago, pawel2 said:

Jeśli działanie modułu zależy jedynie od wklejenia kodu do szablonu - to nie bardzo wiem w czym jest problem, Rozumiem jakby trzeba było poświecić na to więcej czasu, ale z tego co napisał przedmówca jest to kwestia kilku minut.

Nasz zespół już poinformował Cię o błędzie. Dlaczego nie sprawdzisz tego u twórcy motywu?

Jesteśmy odpowiedzialni tylko za nasz kod, a nie za cudzy.

Obwiniasz nas tylko wtedy, gdy coś innego jest zepsute. Dodaj siebie i przetestuj stronę, aby upewnić się, że nic się nie psuje, LUB poproś o pomoc twórcę motywu.

• 0
Posted (edited)

Napisaliście że moduł działa na podstawowym szablonie - w związku z czym zmieniłem na podstawowy szablon aby sprawdzić czy faktycznie działa. Na ten moment na podstawowym szablonie moduł się nie pojawia - wysłałem Wam maila z tą informacją oraz screen potwierdzający brak modułu na karcie produktu

Edited by pawel2 (see edit history)

• 0
12 minutes ago, Knowband Plugins said:

Nasz zespół już poinformował Cię o błędzie. Dlaczego nie sprawdzisz tego u twórcy motywu?

Jesteśmy odpowiedzialni tylko za nasz kod, a nie za cudzy.

Obwiniasz nas tylko wtedy, gdy coś innego jest zepsute. Dodaj siebie i przetestuj stronę, aby upewnić się, że nic się nie psuje, LUB poproś o pomoc twórcę motywu.

Macie dostęp do FTP - przy okazji jak modyfikowaliście moduł (bo oczywiście od początku nie działał i pojawiało się białe tło ) to przy okazji wklejenie kodu o którym wspominasz do szablonu zajęło bym Wam minutę - ale tego nie zrobicie ponieważ chcecie dodatkową opłatę - zapewne przewyższającą wartość modułu.

Ale z tego co teraz widzę po opiniach klientów na trustpilot.com to nie jestem pierwszą osobą z którą tak postępujecie.

• 0
22 minutes ago, ComGrafPL said:

Nie szybciej, zamiast się spierać zainstalować sobie hooka i po sprawie?

np:

$this->registerHook('displayProductButtons');

Nie istotne po czyjej stronie jest wina, czy jej brak.

gdzie mam wkleić ?

• 0

Cześć.
Chętnie pomogę Ci i dokonam niezbędnej edycji online i bezpłatnie 😉
Wysłałem Ci te informacje w prywatnej wiadomości.

Ponieważ hak displayProductButtons nie jest dostępny w Prestashop 1.7.1 i nowszych i został zastąpiony hakiem displayProductAdditionalInfo.

Żaden z postów nie mówi jaką masz wersję Prestashop 😉

Edited by ps8modules (see edit history)