DanAndrei Posted April 6, 2025 Share Posted April 6, 2025 (edited) Salutare, Am o problema la un magazin ce ruleaza presta 1.7.7.8 Nu mai ma pot loga in backoffice. Se deschide pagina trec user si parola, apas pe log-in si asa ramane pana cand imi da o eroare 500 Request Timeout Dupa nu mai pot accesa defel nici Front office nici Back office. Se poate accesa din nou dupa ce expira login-ul. Ultimadata am instalat un captcha dar a functionat o perioada cu el. Oricum am dezactivat modulul din baza de date. Am inchis si FO tot din baza de date just for safe. L-am trecut in debug mode dar nu imi da nimic. Am golit /var/cache/prod si dev Am incercat si in 3 browsere Edge, Firefox, Google. La fel in toate 3 Vreo idee ce sa fac? Edited April 12, 2025 by DanAndrei (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted April 7, 2025 Share Posted April 7, 2025 Ați observat blocuri neobișnuite în față? ca la casă? Fișiere scanate cu https://www.prestashop.com/forums/topic/1067200-hack-prestashop-sur-la-page-de-paiement-nettoyage/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanAndrei Posted April 12, 2025 Author Share Posted April 12, 2025 Salutare, Am gasit problema! Problema este modulul hiaddtocartbutton. Cum mi-am data seama a fost dezactivand pe rand modulele extra. Iar acel modul a fost problema. Deocamdata l-am dezactivat, am sa caut o alta varianta sau am sa incerc sa vad care e problema exacta. Am verificat si cu recomandarea lui ComGrafPL de curiozitate si totul este OK. O zi fantastica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts