antylopa Posted March 21 Share Posted March 21 Nie wyświetlają się PODSUMOWANIE oraz OPIS w panelu administracyjnym. Jak wejdę na stronę eksperymentalną i powrócę do standardowej strony wszystko wraca do normy. Presta 1.7.8.11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted March 21 Share Posted March 21 Jakieś zmiany przed wystąpieniem tego? Sprawdzane na innej, czystej przeglądarce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemex Posted March 21 Share Posted March 21 Wykasuj ceche przeglądarki a nawet bardziej Usuwanie ciasteczek i danych witryn podczas zamykania przeglądarki danego sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antylopa Posted March 21 Author Share Posted March 21 Problem pojawił się po zmianie wersji Presty z 1.7.6 na obecną. Co do przeglądarki, używam Chrome na dwóch różnych kompach, próbowałem na Edge, wynik ten sam. Czyszczenie cache nic nie daje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted March 22 Share Posted March 22 Masz jakiś moduł działający na hooku displayAdminProductsExtra (widać po zakładce "Moduły"). I zapewne ten moduł nie jest kompatybilny z PS 1.7.8 Jak uruchomisz konsolę javascript to pewnie są błędy krytyczne JS i dlatego edytor TinyMCE od opisów się nie ładuje. W prestashop 1.7 nie ma żadnej kompatybilności pomiędzy poszczególnymi sub wersjami. Jeśli jakiś moduł działa prawidłowo na 1.7.6, to nie oznacza, że będzie działał i na 1.7.8. Każdy z modułów musi być dostosowywany do każdej kolejnej sub wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antylopa Posted March 22 Author Share Posted March 22 W hooku displayAdminExtra mam dwa moduły, które są kompatybilne z tą wersją. Jeden to integracja z Allegro od X13 drugi to GPSR Information. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted March 22 Share Posted March 22 Wyłącz GPSR tymczasowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted March 22 Share Posted March 22 Jakiś moduł może też ładować skrypty JS przez hooka displayBackOfficeHeader i to ten moduł może powodować konflikty JS. Najlepiej przeanalizować błędy w konsoli JS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antylopa Posted March 23 Author Share Posted March 23 On 3/22/2025 at 4:25 PM, ComGrafPL said: Wyłącz GPSR tymczasowo. Ten błąd miałem jeszcze zanim zainstalowałem ten moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antylopa Posted March 25 Author Share Posted March 25 On 3/22/2025 at 5:16 PM, Yabber said: Jakiś moduł może też ładować skrypty JS przez hooka displayBackOfficeHeader i to ten moduł może powodować konflikty JS. Najlepiej przeanalizować błędy w konsoli JS. To pokazuje mi konsola JS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts