Amadek Posted February 21 Share Posted February 21 Zauważyłem dziwne zachowanie Presty w produktach z wariantami. Błąd pojawia się tylko w produktach które: - mają warianty - waga głównego produkty jest ustawiona na 0 - warianty mają wagi Co jakiś czas zauważam, że produkty główne mają wpisaną dziwnie dużą wagę, której ja nie ustawiałem. W moim sklepie jednostką masy jest gram (g). Oto przykładowy produkt z wariantami: Wariant 1 - waga 315 g Wariant 2 - waga 370 g Masa głównego produktu widoczna w zakładce wysyłka 914130 g. Zauważyłem takie zachowanie w Presta 1.7 a także w 8.2 (chociaż możliwe że te wartości zostały zaimportowane z wersji 1.7 bo niedawno robiłem upgrade). Czy ktoś z was spotkał się z takim błędem? Czy wasze produkty również tak się zachowują? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComGrafPL Posted February 22 Share Posted February 22 Są jakieś zewn. synchronizacje, importy z hurtowni etc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadek Posted February 22 Author Share Posted February 22 2 hours ago, ComGrafPL said: Są jakieś zewn. synchronizacje, importy z hurtowni etc? Tak. Integrator RTNET. PrestaShop <-> Subiekt. Kontaktowałem się z nimi. Oni nic na temat tego problemu nie wiedzą i twierdzą, że to nie ich synchronizator powoduje ten błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts