joseam Posted February 20 Share Posted February 20 Witajcie. Szukam wtyczki która by obsługiwała mi płatności elektroniczne bez potrzeby zakładania działalności. Obecnie działam jako nierejestrowana działalność, ponieważ dochody nie przekraczają kwoty maxymalnej. Ktoś coś może polecić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ComGrafPL Posted February 20 Share Posted February 20 Stripe. Choć nie wiem czy też paynow od mbanku, to musisz zweryfikować. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Arek Presta Forum Posted February 21 Share Posted February 21 My korzystamy z paynow ale z tego co pamiętam to chcieli dane firmy jak pisaliśmy do nich o bramkę płatności. A przelewy24? to taki raczej ogólny portal, może oni dają bez firmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 joseam Posted February 21 Author Share Posted February 21 20 minutes ago, Arek Presta Forum said: My korzystamy z paynow ale z tego co pamiętam to chcieli dane firmy jak pisaliśmy do nich o bramkę płatności. A przelewy24? to taki raczej ogólny portal, może oni dają bez firmy A czy Paynow pozwoli mi z nich korzystać bez działalności? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Arek Presta Forum Posted February 21 Share Posted February 21 nie wiem, zadzwoń zapytaj bo to wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie, To co jest potrzebne do jej działania to interfejs API z kontem bankowym ten interfejs (bynajmniej ponad rok temu) miały tylko konta firmowe. Ogólnie wtyczka jest dość bezproblemowa i działa w miarę stabilnie. Rok temu miała swoje odpały w działaniu ale ustabilizowało się jak zupgradeowali ją do najnowszego php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 joseam Posted March 1 Author Share Posted March 1 (edited) Najgorsze jest to, że napisałem np. do przelewy24 i oni nawet nie odpisują. A pisałem nie raz. Edited March 1 by joseam (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 1 Share Posted March 1 Autopay obsługuje takie płatności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 joseam Posted March 1 Author Share Posted March 1 Komunika z Autopay: Aby wziąć udział w Programie Polska Bezgotówkowa, musisz mieć zarejestrowaną działalność gospodarczą. A ja mam nierejestrowaną działalność, jak wyżej wspomniałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 1 Share Posted March 1 W zeszłym roku wyrażałem klientowi dla działalności nierejestrowanej https://autopay.pl/rozwiazania/platnosci-dla-dzialalnosci-nierejestrowanej Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 1 Share Posted March 1 A polska bezgotówkowa to wtedy gdy chcesz otrzymać np. terminal płatniczy za darmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
joseam
Witajcie. Szukam wtyczki która by obsługiwała mi płatności elektroniczne bez potrzeby zakładania działalności. Obecnie działam jako nierejestrowana działalność, ponieważ dochody nie przekraczają kwoty maxymalnej. Ktoś coś może polecić?
9 answers to this question
Recommended Posts