DariuszBladana Posted January 26 Share Posted January 26 Witam, Miałem kilka osób które zamówiły przesyłkę COD a później nie odebrały narażając mnie na stratę pieniędzy 2x przesyłka. Potrzebuję osiągnąć coś w rodzaju COD ok ale płacisz za przesyłkę z góry. Czy jest na to jakieś rozwiązanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted January 27 Share Posted January 27 Nie ma, to co piszesz jest wewnętrznie sprzeczne. Pobranie to pobranie, takie uroki handlu online Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemex Posted January 27 Share Posted January 27 Po prostu wyłączyć przesyłkę za pobraniem zostawić tylko płatność z góry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadek Posted February 21 Share Posted February 21 (edited) On 1/26/2025 at 11:27 PM, DariuszBladana said: Potrzebuję osiągnąć coś w rodzaju COD ok ale płacisz za przesyłkę z góry. Mam w firmie PaczkoPunkt gdzie przychodzą paczki. Niestety najczęściej nieodbieranymi przez klientów paczkami są właśnie paczki pobraniowe. Takie mam spostrzeżenia. Ludzie zamawiają po dwie paczki z dwóch różnych sklepów i odbierają tę, która przyjdzie szybciej. Uważam, że konsumenci mają już bardzo dużo praw w porównaniu z przedsiębiorcami, za dużo. Edited February 21 by Amadek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts