blackatu Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Salutare, nu reusesc de ceva timp sa ma intru in interfata de admin. Dupa ce bag parola, nu se afiseaza nimic. Am tot cautat solutii pana am renuntat. Sunt presat acum ca trebuie sa schimb imaginile produselor. Imi puteti furniza va rog o solutie? Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted March 22, 2024 Share Posted March 22, 2024 Buna, ai schimbat ceva, actualizat module? (inainte sa iti afiseze ecranul alb) ai acces la gazduire de log-ul de erori al site-ului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSP Posted January 27 Share Posted January 27 @blackatuSi eu am aceeasi problema. Ai gasit vreo solutie pana la urma? Am incercat cu mai multi utilizatori cu drepturi administrative. Daca scriu parola gresita imi arata user/pass inexistent.. cand scriu credentialele corect se blocheaza si ramane asa. PrestaShop 1.7.6.5; aceeasi situatie indiferent de versiunea PHP selectata (7.0-7.2). Nu au fost modificate module in ultima vreme. A dat o eroare ca nu se poate salva un articol nou, dupa ce se salvasera altele 2 in prealabil. Am facut restore la sistemul de fisiere/baza de date de dinainte de eroare. Cu debug mode pe true afiseaza: (1/1) Exception file_get_contents_curl failed to download https://hipresta.com/module/hiprestashopapi/prestashopapi?secure_key=6db77b878f95ee7cb56d970e4f52f095&random=rand&free_module=&module_name=A_ATC : (error code 77) error setting certificate verify locations: CAfile: /home/roxmagro/public_html/var/cache/dev/cacert.pem CApath: none in Tools.php line 2162 at ToolsCore::file_get_contents_curl('https://hipresta.com/module/hiprestashopapi/prestashopapi?secure_key=6db77b878f95ee7cb56d970e4f52f095&random=rand&free_module=&module_name=A_ATC', 5, null) in Tools.php line 2235 at ToolsCore::file_get_contents('https://hipresta.com/module/hiprestashopapi/prestashopapi?secure_key=6db77b878f95ee7cb56d970e4f52f095&random=rand&free_module=&module_name=A_ATC', false, resource, 5) in hiaddtocartbutton.php line 155 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 165 at HiAddToCartButton->getDashboardModule('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 181 at HiAddToCartButton->getModuleContent('A_ATC', false, 'rand') in hiaddtocartbutton.php line 448 at HiAddToCartButton->hookDashboardZoneOne(array('date_from' => '2022-10-01', 'date_to' => '2022-10-27', 'cookie' => object(Cookie), 'cart' => null, 'altern' => 1)) in Hook.php line 970 at HookCore::coreCallHook(object(HiAddToCartButton), 'hookdashboardZoneOne', array('date_from' => '2022-10-01', 'date_to' => '2022-10-27', 'cookie' => object(Cookie), 'cart' => null, 'altern' => 1)) in Hook.php line 355 at HookCore::callHookOn(object(HiAddToCartButton), 'dashboardZoneOne', array('date_from' => '2022-10-01', 'date_to' => '2022-10-27', 'cookie' => object(Cookie), 'cart' => null, 'altern' => 1)) in Hook.php line 907 at HookCore::exec('dashboardZoneOne', array('date_from' => '2022-10-01', 'date_to' => '2022-10-27', 'cookie' => object(Cookie), 'cart' => null, 'altern' => 1)) in AdminDashboardController.php line 313 at AdminDashboardControllerCore->renderView() in AdminController.php line 2124 at AdminControllerCore->initContent() in Controller.php line 292 at ControllerCore->run() in Dispatcher.php line 515 at DispatcherCore->dispatch() in index.php line 97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei H Posted January 27 Share Posted January 27 Salutare @CSP, Problema pare a fi de la unul dintre modulele externe instalate. Mai precis HiAddToCartButton - presupun ca e un modul care afiseaza un buton de adaugare in cos pentru fiecare produs. Nu stiu sigur cum functioneaza acest modul, dar din stack trace problema pare a fi de la certificatul cu care se valideaza acest modul (nu stiu sigur daca modulul genereaza singur certificatul sau daca tu l-ai primit cand ai cumparat modulul si a trebuit sa-l stochezi intr-o locatie anume etc.). Pentru a rezolva problema, cel mai simplu ar fi sa contactezi dezvoltatorul modulului. Daca dezactivezi modulul, cred ca problema va fi rezolvata, doar ca nu vei mai avea acel buton afisat sub fiecare produs. Poti incerca si o cautare pe Google cu urmatoarele keywords: 'curl 77' - o sa gasesti si acolo niste potentiale solutii pentru problema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSP Posted January 27 Share Posted January 27 @Andrei H Iti multumesc pentru raspuns. Ai o sugestie despre cum as putea sa dezactivez modulul neavand acces in condul de administrare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSP Posted January 27 Share Posted January 27 Se pare ca modulul HiAddToCartButton nici nu il mai regasesc in tebelele din phpMyAdmin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei H Posted January 27 Share Posted January 27 Salutare, Cel mai simplu ar fi sa te conectezi la server, iar in prestashop/modules sa redenumesti folderul din hiaddtocartbutton in hiaddtocartbutton-old sau ceva asemanator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSP Posted January 27 Share Posted January 27 Super! In sistemul de fisiere am redenumit folderul in "hiaddtocartbutton-old" am sters /var/cache si am din nou acces in interfata de administrare. Iti multumesc pentru indrumari 🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei H Posted January 27 Share Posted January 27 Cu placere, ma bucur ca am putut fi de ajutor. Recomandarea mea e sa vorbesti cu dezvoltatorul acelui modul pentru a rezolva problema si pentru a te asigura ca n-o sa mai ai aceeasi problema pe viitor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts