monos Posted February 27 Share Posted February 27 Witam Proszę o pomoc, po imporcie danych sklep wyświetla komu8nikaty o błędach. Dzisiaj importowałem plik csv z produktami - niemal 5000 sztuk po zaimportowaniu wyświetlił się błąd error 500 nie dostałem komunikatu że produkty się zaimportowały Przejrzałem produkty które się zapisały- około 90 sztuk i je usunąłem. komunikat błędu w trybie debug pojawił się po wejściu na stronę sklepu był następujący - problem1 po konsultacji z czatem prestashop Usunąłem moduł pssspecial Blok promocji v1.0.2 - z PrestaShop Wtedy strona się wyświetlała ale po kliknięciu w dowolny produkt generuje się następujący błąd problem2 w zdjęciu opis - zamieściłem dane serwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 27 Share Posted February 27 Wyczyść cache w sklepie na początek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 monos Posted February 27 Author Share Posted February 27 (edited) Wyczyściłem, po wielokroć:) Dostawca serwera zmienił czas ze 180 do 360 mam nadzieję że to pozwoli na dodanie kilku tysiecy produktów Edited February 27 by monos (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 27 Share Posted February 27 Jeśli moduły które masz w sklepie Ci na to pozwalają to zmień jeszcze wersje php na 7.4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 monos Posted February 27 Author Share Posted February 27 na serwerze w logach była informacja że moduł Google Analytics generuje bład wyłaczyłem go w modułach. teraz strona produktu się wyświetla. Właczyłem tryb debugowania - nie wyświetla się żaden komunikat. więc problem rozwiazany. ale nadal potrzeba dodać kilka tys produktów -endriu107 wysłałem PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 27 Share Posted February 27 Podziel plik na kilka mniejszych i importuj partiami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
monos
Witam
Proszę o pomoc, po imporcie danych sklep wyświetla komu8nikaty o błędach.
Dzisiaj importowałem plik csv z produktami - niemal 5000 sztuk
po zaimportowaniu wyświetlił się błąd error 500
nie dostałem komunikatu że produkty się zaimportowały
Przejrzałem produkty które się zapisały- około 90 sztuk i je usunąłem.
komunikat błędu w trybie debug pojawił się po wejściu na stronę sklepu był następujący - problem1
po konsultacji z czatem prestashop Usunąłem moduł pssspecial
Blok promocji
v1.0.2 - z PrestaShop
Wtedy strona się wyświetlała ale po kliknięciu w dowolny produkt generuje się następujący błąd problem2
w zdjęciu opis - zamieściłem dane serwera
5 answers to this question
Recommended Posts