KamilCh Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) Witam, Poszukuję rozwiązania które pozwoli pokazać klientowi wszystkie produkty z danego rodzaju. To znaczy mam produkty takie same z tym że o różnych długościach i grubościach (wszystko na pojedynczych produktach). Więc pytanie czy istniej rozwiązanie pozwalające na wypisanie listy pozostałych produktów z tej samej serii ale w innych rozmiarach. Najlepiej z możliwością dodania od razu do koszyka. Widziałem moduły wyświetlające wszystkie kombinacje w tabeli z możliwością kupna i chodziło by mi o coś podobnego z tym że na pojedynczych produktach. Będę wdzięczny za pomoc. Coś na zasadzie: Edited February 3, 2023 by KamilCh (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Na jakiej podstawie miały by się odbywać połączenia produktów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilCh Posted February 6, 2023 Author Share Posted February 6, 2023 Dzień dobry, Chciał bym aby można było zawęzić grupę produktów które miał by się wyświetlać na liście. Więc np. aby wyświetlały się produkty o tym samym kodzie MPN, ISBN, Kodzie kreskowym UPC ?! Lub z tej samej kategorii? Lub aby można było ręcznie wybrać produkty tak jak się to robi w produktach polecanych (produktach powiązanych) (może jakiś moduł modyfikujący sposób wyświetlania się produktów powiązanych) ? Choć to był by czasochłonny sposób... Lub może po jakiś Cechach produktu ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Mam podobne rozwiązanie które łączy produkty właśnie np. po tych polach tylko wyświetlanie jest zupełnie inne i trzeba specjalnie pod ciebie dorobić kilka funkcji, jak jesteś zainteresowany odpłatnym zleceniem to zapraszam na priv lub napisz na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts