Mamuciak Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Witam, Czy istnieje rozwiązanie/dodatek pozwalający wyświetlić kombinacje produktu jako produkty na karcie kategorii. Wyjaśnienie W kategorii mam produkty z 4 serii ale w 10 kolorach. Tworząc każdy produkt jako osobną pozycję, karta kategorii jest ładnie wyeksponowana, jednak wchodzą w produkt nie widać pozostałych kolorów więc trzeba się cofnąć do karty kategorii aby wejść w inny kolor. W drugim rozwiązaniu można stworzyć 4 produkty z kombinacjami ale wtedy na karcie kategorii widać tylko 4 produkty... Chciał bym aby produkt w kombinacji wyświetlał się na karcie kategorii jako osobny produkt. Więc zamiast 4 produktów było by 40. Nie wiem czy coś takiego jest możliwe i czy ktoś wymyślił takie rozwiązanie?! Będę wdzięczny za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Zobacz mój moduł który różne produkty może wyświetlić w formie podobnej do atrybutów na karcie produktu, łączenie produktów w kolekcje jest na podstawie wybranego parametru typu ean13, indeks, MPN i UPC Barcode również częściowego. Link do modułu https://web4ever.pl/moduly/4-automatyczne-kolekcje-produktow.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts