petre45 Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Salut,In pagina adaugare produs apar doar butoanelele INFO si IMAGINI. La o instalare anterioara stiu precis ca erau mai multe printe care si cel de adaugare atribute. Daca ma poate ajuta cineva ca m-a dat peste cap.Multumesc.PS Am conturi create pe mai multe forumuri dar pana m-am inscris aici am "imbatranit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 dupa ce salvezi informatiile de baza de la info abia apoi apar si restul taburilor ..."batranelule" Link to comment Share on other sites More sharing options...
petre45 Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 Multumesc mult pentru raspuns rapid si la obiect. Mai am o intrbare: Daca adaog mai multe grupe de atribute, imi dispare butonul "Adauga in cos" si spune ceva de genul "Acest produs nu exista in aceasta forma". Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 atribute grup A (a1, a2, a3)atribute grup B (b1, b2, b3)sa zicem ca tu definesti doar combinatiilea1 - b1, a1-b2, a1 - b3a2 - b1, a2-b3a3-c3si ai setata a1-b2 combinatie defaultatunci in pag produsului apare initial combinatia a1-b2cand selectezi ceva de genu a2-b2 dispare ADAUGA IN COS pentru ca nu ai produsul in combinatia astaconteaza sa ai si cantitati definite pe combinatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
petre45 Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 Pana la urma a meritat sa-mi creez un cont aici. Foarte obiectiv. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts