norsu296 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Cześć, szukam modułu albo rozwiązania który pozwoli mi na pobranie produktów z hurtowni (art-pol) i wrzucenie ich do mojego sklepu. Sklep dopiero jest w trakcie tworzenia i planowania więc zależy mi żeby było to możliwie tanie rozwiązanie. Lub ewentualnie jak wgrać produkty z pliku XML? Dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Ma to być stała czy jednorazowa operacja? Jeśli stała to np. x13 ma integracje z ta hurtownią, jeśli jednorazowo to możesz w panelu sklepu skorzystać z wbudowanego importera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
norsu296 Posted February 6, 2021 Author Share Posted February 6, 2021 18 minutes ago, endriu107 said: Ma to być stała czy jednorazowa operacja? Jeśli stała to np. x13 ma integracje z ta hurtownią, jeśli jednorazowo to możesz w panelu sklepu skorzystać z wbudowanego importera. Może być jednorozowa. Znalazłem tylko możliwość importu z pliku csv a ja mam xml co waży ponad 70mega i ciężko to skonwertować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts