Jump to content

Prestashop 1.6 Admin Panel Bug | Attributes


Recommended Posts

Hi Guys,

in advance I appreciate very much your support and feedback. I am running Prestashop 1.6.1.2 and found out there is a bug in admin left sidebar section.

When I click the Attributes Section: Catalog -> Product Attributes then I am redirected to the admin dashboard instead of the Attributes Section. Other links in the admin left sidebar work normally. 

Can you please help me with this bug/issue???

Thank you!

Paul

 

Screenshot 2020-10-15 at 18.06.49.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Eolia, thanks for your feedback. Yes I am sending you attached the print screen of exact called url. All others links in the Catalog section works smoothly, but Attributes not. I hope you can help me with this issue. Thank you 

Screenshot 2020-10-16 at 17.59.59.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello again, today I instigating it again. I check a whole string which is: 

/index.php?controller=AdminAttributesGroups&token=6185734ce41a340449ac06d50a7586e3 

however when I manually delete a part of the string after AdminAttributesGroups&token, which means I deleted this: &token=6185734ce41a340449ac06d50a7586e3 

then I can access this Attribute Section in admin.

I assume the token is not working properly for this section?

Do you know what cause this problem and how to fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More