Jump to content
Teun Peters

Prestashop 1.7.6.7 backoffice editing products doesn't work.

Recommended Posts

Hi all!

I've got a problem with editing the products in backoffice. 

The problem is if I edit a product the backoffice displays are no longer correct, some of the fields that I need to fill in are lost to the left and I can't switch categories in the top as it stays at the same categorie. That gives me problems with saving it saying; 'The CSRF token is invalid. Please try to submit the form again.'. I've made some screenshots (Dutch), but you can see the problem..

I've got more small problems like I can't delete categories, because the 'delete' button doesn't work..

I've tried to install it several times again but it won't work. I even installed MAMP (using Mac OS) again but that won't work neither. I hope someone has a solution.

 

Thanks,

Teun Peters

Schermafbeelding 2020-08-02 om 11.56.00.png

Schermafbeelding 2020-08-02 om 11.56.21.png

Schermafbeelding 2020-08-02 om 11.57.07.png

Schermafbeelding 2020-08-02 om 11.57.18.png

Schermafbeelding 2020-08-02 om 12.12.42.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Janett said:

388555751_tableaucompatibilitephp.jpg.a3853ecbf199f586ca1d97c38f5a29e7.thumb.jpg.0a8bd1d067f1785fdc0f761e0162c67a.jpg

Omg.. Thank you. Sorry, I had PHP v7.4 installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More