Jump to content

Recommended Posts

Bonjour,

nous avons un soucis lorsque que nous voulons revenir au thème classic, nous n'avons plus accès sur le BO à la partie Thème et Logo.

Cela nous met directement une erreur 500.

Vous avez une solution ou une idée ?

Merci

Loïc

comptoircarrelage.com

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bonjour,

passer en mode debug de prestashop, vous aurez plus de précision sur l'erreur.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, Andriano said:

Bonjour,

passer en mode debug de prestashop, vous aurez plus de précision sur l'erreur.

Bonjour,

Même si l'erreur est dans le back Office ?

Merci

Loïc

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oui j'avais une erreur sur un module dans le BO, je n'arrivais plus à accéder au panel de configuration donc en activant le mode debug, j'ai eu plus de précision sur l'erreur.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More