Jump to content
Ethan hunt

500 server error when clicking on any product

Recommended Posts

hello 
i am using prestashop 1.7.5 for 6 month and its was working good but suddenly 2 days ago when i open FO and open a product category it give me the error. 500 server error.
what should i do now?
any help plz.
on debugging mode the error is attached below

ps.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Did you install  any  module recently  that uses an override?

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, ndiaga said:

Hi,

Did you install  any  module recently  that uses an override?

yes..i added recently a module but not override.

Edited by Ethan hunt (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Ethan hunt said:

yes..i added recently a module but not override.

Try  to uninstall that  module to see what will happend.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More