Jump to content

bug suite à MAJ Paygreen


fab59260
 Share

Recommended Posts

bonjour, je suis sur prestashop 1.6.0.14, suite à une mise à jour de paygreen en v2.5.4 le module ne fonctionne plus.

Voici le bug relevé dans la log :

2019-09-12 10:13:12 | *ALERT* | Unknown media file : 'default-payment-button.png'.
2019-09-12 10:13:18 | *ERROR* | Create payment error : Unknown payment mode : ''. | Exception data :
Message : Unknown payment mode : ''.
Type : PGClientExceptionsPaymentException
Code : 0
File : /storage/content/91/1103691/chtistick.com/public_html/modules/paygreen/bundles/PGDomain/Services/Handlers/PaymentCreationHandler.php
Line : 74

 

qu'en pensez vous ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 9/12/2019 at 11:11 AM, fab59260 said:

bonjour, je suis sur prestashop 1.6.0.14, suite à une mise à jour de paygreen en v2.5.4 le module ne fonctionne plus.

Voici le bug relevé dans la log :

2019-09-12 10:13:12 | *ALERT* | Unknown media file : 'default-payment-button.png'.
2019-09-12 10:13:18 | *ERROR* | Create payment error : Unknown payment mode : ''. | Exception data :
Message : Unknown payment mode : ''.
Type : PGClientExceptionsPaymentException
Code : 0
File : /storage/content/91/1103691/chtistick.com/public_html/modules/paygreen/bundles/PGDomain/Services/Handlers/PaymentCreationHandler.php
Line : 74

 

qu'en pensez vous ?

Bonjour, j'ai rencontré le même problème. La suppression et la réinstallation du module Paygreen a réglé le problème

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More