Jump to content
  • 0
szopksiazkowy

Konfigurator szablonu v2.1.3 nie działa poprawnie

Question

Hej! :) Mam pytanie odnośnie konfiguracji podstawowego szablonu w prestashop 1.6 (default-bootstrap version 1.0).

Chcę dodać własne obrazki/bannery zamiast tych standardowych.

Wchodzę w preferencje -> szablony -> konfiguracja szablonu (wchodziłam też przez moduły, więc to chyba nie ma znaczenia), zjeżdżam na dół do obrazków (konfigurator szablonu v.2.1.3) i nie mogę żadnego z nich ani edytować, ani usunąć ani dodać własnego. Kiedy klikam w tego typu opcję, menu natychmiast się zwija. Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Co robię nie tak, że to się od razu zwija?

To co napisałam wyżej jest robione krok po kroku wg filmiku:

no i tu pojawia się problem. Kiedy w instrukcji dochodzimy do momentu dodawania/zmiany obrazka (1:58) mi nie rozwija się menu umożliwiające dodanie własnej grafiki. Ktoś coś wie? Czyściłam ciasteczka w przeglądarce i w preście też, ale niestety nie pomogło. Zmiana przeglądarki również nie zdała egzaminu. HELP... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More