Jump to content

ps_mainmenu deactivates itself


Recommended Posts

Hello,
I noticed that ps_mainmenu module deactivates itself. Sometimes when I add a new module or I change something in the BO, sometimes without actions!
Someone has the same problem?

 

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
On 9/4/2019 at 6:37 PM, giulym said:

Nobody has the same problem? or know how can I do to fix it?

 

10 hours ago, Lukáš Krchňák said:

Have the same issue, anybody knows?

It can be some module you have installed, try to deactivate all extra modules and see if it happens again! then disable one by one till you find the faulty module...

When asking for help, you should be more specific, you should supply your PS, php, sql versions and the actions you made to try to fix the problem, it´s very difficult to try to help you, if you don´t supply that information nor the steps to reproduce the problem. It´s like shooting in the dark!

Best Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
On 8/29/2019 at 12:36 PM, giulym said:

Hello,
I noticed that ps_mainmenu module deactivates itself. Sometimes when I add a new module or I change something in the BO, sometimes without actions!
Someone has the same problem?

 

I have this problem too. PD 1.7.6.2 What theme do you use?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More