Vote to Improve PrestaShop

PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

The best place in the world to ask questions about PrestaShop and get advice from our passionate community!

PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

Jump to content

 
Photo

Image Slider for Home Page

Home Page image slide

  • Please log in to reply
5 replies to this topic
cinchgroup

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 28 October 2013 - 04:17 PM

Hello,

 

I have transferred prestashop from one domain to another. In an admin panel (Modules--> Image Slider) I do not see the list of already uploaded slides, where as in old domain I can see all the uploaded slides and can edit them. 

 

I have searched google but did not find anything related to this problem

 

I really need need on this matter will be appreciated

 

Thanks and Regards,



vekia

    PrestaShop Legend

  • US Moderators
  • 44813 posts

Posted 28 October 2013 - 05:37 PM

you moved whole store to new domain? i mean files + database ?


free tutorials, free templates, free addons, prestashop modules MndfRK4.png


cinchgroup

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 30 October 2013 - 11:00 AM

I moved the files, but not the database, since both domains are hosted on same server. What Should I do to associate database to new instance of prestashop



vekia

    PrestaShop Legend

  • US Moderators
  • 44813 posts

Posted 30 October 2013 - 12:02 PM

hello

 

so the problem is a bit different. I've got one quesiton.

while you're trying to configure module

you see list of sldies but without images? or you don't see slider elements at all?

are you able to check database for these files?


free tutorials, free templates, free addons, prestashop modules MndfRK4.png


cinchgroup

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 30 October 2013 - 12:35 PM

On the home page, Slide images are fine. They are view able and they are working as they are supposed to. 5 Images working in a looped slide show.

 

On new domain in admin panel (Image Slider Module) I do not see any slider element, no matter how many slides I add. It shows as if no slide image is uploaded

 

I have access to prestashop database, there are two tables inside the database: homeslider & homeslider_slides. they both are identical but I do not know how to check that database is associated with which domain.

 

After reading your first reply I think If I can figure out the association of database with a domain and If I manage to change that association than, problem might get resolved



cinchgroup

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 31 October 2013 - 11:50 AM

Any suggestion dear?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users