Vote for v1.5 Fixes

PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

The best place in the world to ask questions about PrestaShop and get advice from our passionate community!

PrestaShop Forum: Build a free online shop. Count on the Community!

Jump to content

 
Photo

Google Chrome


  • Please log in to reply
4 replies to this topic
james_d

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 25 April 2009 - 03:16 PM

Hi everyone

well i must say that this seems to be the best ecommerce software, but i have found a problem and im not sure if it is only me.

the site works very well without fault in internet explorer.

but

if i use google chrome and add products to the shopping cart when i change page it doesnt keep them in there.

try it for yourself here http://shop.1ictsupport.com

Any help would be great
many thanks in advance
James

qasrani

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 157 posts

Posted 11 May 2009 - 09:26 AM

I have no problem as you mentioned using Google Chrome. I use

Google Chrome
1.0.154.65
Buy presents from the land of Santa Claus
Delicacies from Lapland, Finland

qasrani

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 157 posts

Posted 11 May 2009 - 09:27 AM

Rather I found this funny that if I put a background picture in global.css on left and right side of page, it displays great in Google Chrome and Mozilla Firefox. Internet Explorer shows only on left side of page.
Buy presents from the land of Santa Claus
Delicacies from Lapland, Finland

first1

    PrestaShop Addict

  • Moderators
  • 546 posts

Posted 11 May 2009 - 11:15 AM

i have been using chrome too, no issues
If we answered your question, please add [Solved] at the beginning of your topic’s title by editing your first post !
Thanks.

Kampoeng Lalang

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 21 September 2012 - 11:19 AM

Hi everyone

well i must say that this seems to be the best ecommerce software, but i have found a problem and im not sure if it is only me.

the site works very well without fault in internet explorer.

but

if i use google chrome and add products to the shopping cart when i change page it doesnt keep them in there.

try it for yourself here http://shop.1ictsupport.com

Any help would be great
many thanks in advance
James


I have the same problem... any one can help?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users