Jump to content

Edit History

design4VIP

design4VIP

W dokładnym stopniu jak jest na tej stronie już podpowiedź wptost: "powiązane cechy" (nie mylić z atrybutami) . Kwestia tylko okraszenia tego w ładny sposób pytaniami (tutaj przeróbka kontrolera i dodanie dodatkowego pola na pytanie przy wstawianiu cech) i tyle. I wybierasz z zapisanych cech produktu tak/nie. 

Kwestia tylko stworzenia samej podstrony i odpowiednich zapytań do bazy danych wybierających cechy w poszczególnych kategoriach. Dalej, odpowiednie wstawianie produktów wraz z ekwipunkiem cech. 

Gotowca nie widziałem, ale dość ciekawa rzecz i teoretycznie patrząc jak najbardziej do zrobienia 

design4VIP

design4VIP

W dokładnym stopniu jak jest na tej stronie już podpowiedź wptost: "powiązane cechy". Kwestia tylko okrążenia tego w ładny sposób pytaniami i tyle. I wybierasz z zapisanych cech produktu tak/nie. 

Kwestia tylko stworzenia samej podstrony i odpowiednich zapytań do bazy danych wybierających cechy w poszczególnych kategoriach. Dalej, odpowiednie wstawianie produktów wraz z ekwipunkiem cech. 

Gotowca nie widziałem, ale dość ciekawa rzecz i teoretycznie patrząc jak najbardziej do zrobienia 

design4VIP

design4VIP

W dokładnym stopniu jak jest na tej stronie już podpowiedź wptost: "powiązane cechy". Kwestia tylko okrążenia tego w ładny sposób pytaniami i tyle. I wybierasz z zapisanych cech produktu tak/nie. 

Gotowca nie widziałem, ale dość ciekawa rzecz i teoretycznie patrząc jak banba4dziej do zrobienia 

• Create New...