Jump to content

Edit History

ihsan

ihsan

Merhaba, Prestashop 1.7 Sürümünü Kurdum Ancak Kombinasyon Silmek İstediğimde, Bunu silmek istediğinize emin misiniz? Diye Uyarı Veriyor Evet Dediğimde Sayfanın Alt Tarafındaki Kaydet, Çoğalt, Kataloğa Git, Yeni Ürün Ekle Butonları Pasif Oluyor ve Kombinasyon Silinmiyor. Birden Fazla Kombinasyon Seçeneği Eklediğimde de Bu Seçenekler Üründe Görünmüyor.

Yani; İlk Önce Beden Seçeneği Daha Sonra Renk Seçeneği Gibi İki Farklı Kombinasyon Eklemek İstediğimde, Sadece Renk Kombinasyonu Görünüyor Beden Kombinasyonu Ürün Sayfasında Kullanıcıya Görünmüyor..

Php Sürümünü 7'ye Yükselttim Ancak Yinede Sorun Devam Ediyor...

Yardımlarınızı Bekliyorum, Teşekkürler.

ihsan

ihsan

Merhaba, Prestashop 1.7 Sürümünü Kurdum Ancak Kombinasyon Silmek İstediğimde, Bunu silmek istediğinize emin misiniz? Diye Uyarı Veriyor Evet Dediğimde Sayfanın Alt Tarafındaki Kaydet, Çoğalt, Kataloğa Git, Yeni Ürün Ekle Butonları Pasif Oluyor ve Kombinasyon Silinmiyor. Php Sürümünü 7'ye Yükselttim Ancak Yinede Sorun Devam Ediyor...

ihsan

ihsan

Merhaba, Prestashop 1.7 Sürümünü Kurdum Ancak Kombinasyon Silmek İstediğimde, Bunu silmek istediğinize emin misiniz? Diye Uyarı Veriyor Evet Dediğimde Alt Taraftaki Kaydet, Çoğalt, Kataloğa Git, Yeni Ürün Ekle Butonları Pasif Oluyor ve Kombinasyon Silinmiyor. Php Sürümünü 7'ye Yükselttim Ancak Yinede Sorun Devam Ediyor...

• Create New...