13 hours ago, mortican said:A jeszcze takie pytanie czy np. zadziałało by to w ten sposób : Baselinker w sklepie podpięty pod skaner EAN i główna baza stanów magazynowych i cen, na sklepie u mnie jest od wielu lat small business to bym to zostawił ( odejdzie mi wtedy migracja na subiekta i nauka pracowników ) do baselinkera podpiąć preste oraz allegro i on by tym zarządzał ? a w sklepie wyglądało by to na zasadzie jak ktoś coś kupi to po prostu skanuje sobie EAN do baselinkera i nim ściągam z magazynów na prście i allegro a wystawiając paragon na small business skanuje drugi raz . Wiem trochę kombinacji ale teraz mam sezon i nie chciałbym jeszcze zmieniać całego systemu magazynowego ( szukam rozwiązania )
Baselinker ma swoją bazę produktów i presta ma swoją bazę przy integracji z subiektem jest taka kolejność subiekt -> presta -> baselinker -> allegro/ebay jeśli wbijasz się w baselinkera to masz tylko zamykanie aukcji na allegro/ebay na preście ci się nie będę zamykać ale jeśli wbijesz się jakoś bezpośrednio na presta to presta będzie puszczać dalej na baselinkera (w baslinkerze są dwa magazyny magazyn sklepu i magazyn baselinker nie da się podpiąć niczego pod magazyn sklepu jedynie magazyn baselinker a właśnie jeśli chcesz integracje presta -> allegro to ogłoszenia wystawiasz z magazynu sklepu)