Jump to content

Edit History

Kefa

Kefa

sanctusmob Πάντως το warehouses νομίζω είναι πιο χρηστικό τώρα (αν κάποιος δεν έχει τρομερές απαιτήσεις).. Εννοώ για απλές περιτπωσεις που κάποιος δεν ενδιαφέρεται για ξεχωριστές αποθήκες, αλλά μόνο για προσθήκη/αφαίρεση ποσοτήτων.

Τώρα μπορείς να κάνεις μαζικές προσθήκες τεμαχίων σε διαφορετικά προϊόντα με βάση κάποια φίλτρα (και σε προϊόντα με συνδυασμούς).... Στο παλιό γινόταν αυτό?

Kefa

Kefa

sanctusmob Πάντως το warehouses νομίζω είναι πιο χρηστικό τώρα (αν κάποιος δεν έχει τρομερές απαιτήσεις).. Εννοώ για απλές περιτπωσεις που κάποιος δεν ενδιαφέρεται για ξεχωριστές αποθήκες, αλλά μόνο για προσθήκη/αφαίρεση ποσοτήτων.

Τώρα μπορεί να κάνει μαζικές προσθήκες τεμαχίων (και σε προϊόντα με συνδυασμούς).... Στο παλιό γινόταν αυτό?

Kefa

Kefa

sanctusmob Πάντως το warehouses νομίζω είναι πιο χρηστικό τώρα (αν κάποιος δεν έχει τρομερές απαιτήσεις).. Εννοώ για απλές περιτπωσεις που κάποιος δεν ενδιαφέρεται για ξεχωριστές αποθήκες, αλλά μόνο για προσθήκη/αφαίρεση προϊόντων.

Τώρα μπορεί να κάνει μαζικές προσθήκες τεμαχίων (και σε προϊόντα με συνδυασμούς).... Στο παλιό γινόταν αυτό?

• Create New...