Jump to content

Edit History

Marketer

Marketer

Witam,
Mam problem z linkami w sklepie - Presta 1.7.
Nawet nie wiem, kiedy to się stało... a robiliśmy dużo zmian. To sklep, który jeszcze nie działa. Myśleliśmy, że to kwestia cache, a jego opróżnienie nic nie dało.
Wyskakuje błąd 404 (index.php?controller=404) po kliknięciu w konkretny produkt. Dodam, że kombinowaliśmy w zakładce SEO & URL.
Czy spotkaliście się z czymś takim kiedykolwiek? Czy można jakoś temu zaradzić?

EDIT:
Już wiem, w czym jest problem. Usunąłem fragment odpowiadający za kategorie, tj. " {category:/} ". Nie rozumiem tego - przecież nie jest on oznaczony jako wymagany i system zatwierdza nową konfigurację. Dlaczego strony produktowe przestają działać?

Marketer

Marketer

Witam,
Nawet nie wiem, kiedy to się stało... a robiliśmy dużo zmian. To sklep, który jeszcze nie działa. Myśleliśmy, że to kwestia cache, a jego opróżnienie nic nie dało.
Często wyskakuje błąd 404 (index.php?controller=404) lub całkowicie błędna podstrona, np. klikam konkretny produkt i otwiera się kategoria lub inny produkt.
Dodam, że kombinowaliśmy w zakładce SEO & URL.

Marketer

Marketer

Witam,
Często wyskakuje błąd 404 lub całkowicie błędna podstrona, np. klikam konkretny produkt i otwiera się kategoria lub inny produkt.
Dodam, że kombinowaliśmy w zakładce SEO & URL.

• Create New...