Chrisu December 15, 2022 Cześć, u mnie przy realizacji zamówienia pojawia się błąd ContextErrorException Notice: Undefined variable: customer. Bez różnicy, który typ dokumentu jest domyślny / wybrany. Wersja modułu dla 1.7.7 - Wersja Presty 1.7.8.7. Jakieś pomysły, co to może być? @cypispga @cypispga
Chrisu December 15, 2022 Cześć, u mnie przy realizacji zamówienia pojawia się błąd ContextErrorException Notice: Undefined variable: customer. Bez różnicy, który typ dokumentu jest domyślny / wybrany. Wersja modułu dla 1.7.7 - Wersja Presty 1.7.8.7. Jakieś pomysły, co to może być?
Chrisu December 15, 2022 Cześć, u mnie przy realizacji zamówienia pojawia się błąd ContextErrorException Notice: Undefined variable: customer. Bez różnicy, który typ dokumentu jest domyślny / wybrany. Wersja modułu dla 1.7.7 - Wersja Presty 1.7.8.7. Jakieś pomysły, co to może być? @cypispga
Chrisu December 15, 2022 Cześć, u mnie przy realizacji zamówienia pojawia się błąd ContextErrorException Notice: Undefined variable: customer. Bez różnicy, który typ dokumentu jest domyślny / wybrany. Wersja modułu dla 1.7.7 - Wersja Presty 1.7.8.7. Jakieś pomysły, co to może być?
Chrisu December 15, 2022 Cześć, u mnie przy realizacji zamówienia pojawia się błąd ContextErrorException Notice: Undefined variable: customer. Bez różnicy, który typ dokumentu jest domyślny / wybrany. Wersja Presty 1.7.8.7. Jakieś pomysły, co to może być?
Chrisu December 15, 2022 Cześć, u mnie przy realizacji zamówienia pojawia się błąd ContextErrorException Notice: Undefined variable: customer. Bez różnicy, która typ dokumentu jest domyślny / wybrany. Wersja Presty 1.7.8.7. Jakieś pomysły, co to może być?