Jump to content
  • 0

Uruchomienie stylu 1.6 w wersji 1.7

artes1

Question

Witam serdecznie,

Dopiero co zacząłem swoją przygodę z prestą. Zainstalowałem najnowszą wersję oprogramowania i kupiłem płatny styl ze strony prestashop addson. Dopiero po zakupie i pobraniu stylu zorientowałem się że to styl do wersji 1.6. Nie chcę przechodzić na starszą wersję oprogramowania, bo po co skoro jest najnowsza i oficjalnie wspierana przez wydawców.

Da się jakoś włączyć kupiony styl na najnowszej wersji presty?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Sugeruję się logiką. Jak napisałem dopiero co zacząłem przygodę z prestą. Jako nowy użytkownik kiedy wszedłem na stronę i widzę najnowszą wersję do pobrania, to po co mam wchodzić w archiwum i sięgać po starszą?

Twój trop myślenia chyba trochę Cię zawiódł. To właśnie nie Windows 95 jest lepszy od 10, a według tego co napisałem w pierwszy poście to właśnie Windows 10 jest lepszy od 95.

W takim razie zostaje mi migracja na starszą wersję. Dzięki za pomoc.

Edited by artes1 (see edit history)

• 0

Twój trop myślenia chyba trochę Cię zawiódł. To właśnie nie Windows 95 jest lepszy od 10, a według tego co napisałem w pierwszy poście to właśnie Windows 10 jest lepszy od 95.

Chyba nie mnie tylko Ciebie ponieważ zasugerowałeś sie że skoro liczba 1.7 jest większa od 1.6 to znaczy że jest lepsza, natomiast jeszcze nie jest chociaż z założenia ma być. Wersja 1.6 będzie rozwijana do końca 2018 roku o ile sie nie mylę, więc śmiało przechodź na 1.6.

• 0

W takim razie Twoje porównanie było nietrafione, bo wchodząc na stronę Windowsa nie mam do kupienia Windows 95 tylko Windows 10. Tak samo sugerowałem się wejściem na stronę PrestaShop, gdzie nawet wyskakuje informacja że zaleca się aby używać najnowszej wersji oprogramowania. Skoro 1.6 jest dalej rozwijana i wspierana to na nią przejdę - rozwiałeś moje wątpliwości.

Jeszcze raz wielkie dzięki i życzę Wesołych Świąt.