problem jest taki, że nie mam tego pliku po instalacji, jak pobieram child i jest tam custom.css standardowo mam kod do zmiany header na red. Po edycji custom.css z panelu admina presta nie pobiera child wywala błąd file not valid. Jak wrzucam po prostu na serwer custom.css nawet pusty, to w sklepie od razu góra leci na czerwono pomimo że nie ma tego polecenia. Wszelkie zmiany w kodzie w theme są jakby pomijane, z ciekawości wyczyściłem do 0 theme.css i sklep dalej w niezmienionej wersji (oczywiscie pamiec czyszczona)
Edit History
problem jest taki, że nie mam tego pliku po instalacji, jak pobieram child i jest tam custom.css standardowo mam kod do zmiany header na red. Po edycji custom.css z panelu admina presta nie pobiera child wywala błąd file not valid. Jak wrzucam po prostu na serwer custom.css nawet pusty, to w sklepie od razu góra leci na czerwono pomimo że nie ma tego polecenia. Wszelkie zmiany w kodzie w theme są jakby pomijane, z ciekawości wyczyściłem do 0 theme.css i sklep dalej w niezmienionej wersji (oczywiscie pamiec czyszczona).
EDIT:
Nie wiem jak, ale już child sie wgrywa.
problem jest taki, że nie mam tego pliku po instalacji, jak pobieram child i jest tam custom.css standardowo mam kod do zmiany header na red. Po edycji custom.css z panelu admina presta nie pobiera child wywala błąd file not valid. Jak wrzucam po prostu na serwer custom.css nawet pusty, to w sklepie od razu góra leci na czerwono pomimo że nie ma tego polecenia. Wszelkie zmiany w kodzie w theme są jakby pomijane, z ciekawości wyczyściłem do 0 theme.css i sklep dalej w niezmienionej wersji (oczywiscie pamiec czyszczona)
.png.022b5452a8f28f552bc9430097a16da2.png)